Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Respawn werkt aan drie nieuwe Star Wars-games

Jedi: Fallen order sequel, een shooter en meer!

Electronic Arts heeft bevestigd dat Respawn Entertainment aan drie nieuwe Star Wars-games werkt. Die drie games zijn het vervolg op Jedi: Fallen Order uit 2019, een first-person shooter en een strategy game.

Peter Hirschmann, bekend van LucasArts en Star Wars Battlefront, heeft de leiding over de first-person shooter. De ontwikkeling voor die game is nog maar recent begonnen. De strategy game wordt in samenwerking met de nieuwe studio Bit Reactor gemaakt. Bij Bit Reactor werken veel veteranen die aan de XCOM- en Civilization-series hebben gewerkt.

Wanneer de drie benoemde Star Wars-games uitkomen, is nog niet duidelijk. Wel wordt gesuggereerd dat Jedi: Fallen Order 2 dit jaar wordt aangekondigd.

Ook komt op 5 april Lego Star Wars: The Skywalker Saga uit en heeft Quantic Dreams tijdens The Game Awards Star Wars: Eclipse aangekondigd.

Over de auteur
Menno Burgers avatar

Menno Burgers

Contributor

Menno begon op zijn zesde met gamen op de DS en heeft het nooit meer losgelaten. Tegenwoordig is hij vaak te vinden op de Sea of Thieves waar je hem van verre al aan ziet komen, oppassen geblazen dus! Speelt alle genres games van (J)RPG tot platformers, alleen sportgames zie je hem niet snel spelen. Of telt watersport ook?

Reacties