Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Respawn: 'Titanfall 2 heeft verkooppotentieel niet gehaald'

Er had meer verkocht moeten worden.

Respawn Entertainment-topman Vince Zampella laat in een interview weten dat Titanfall 2 zijn verkooppotentieel niet heeft gehaald. De game is financieel gezien 'succesvol', maar 'had meer verkocht moeten worden'.

Zampella geeft aan dat het 'zwaar' was om de game in zo'n 'drukke periode' uit te brengen. Titanfall 2 kwam een week na Battlefield 1 en een week voor Call of Duty: Infinite Warfare en Modern Warfare Remastered uit.

Het tegenvallende resultaat heeft echter geen negatieve invloed op de toekomst van de serie. "We werken aan meer nog niet aangekondigde Titanfall content en investeren nog steeds in het Titanfall-universum", aldus Zampella.

Ondertussen blijft de ontwikkelaar de game ondersteunen. Zo is onlangs nog de gratis Titanfall 2 Frontier Defense co-op horde modus uitgebracht.

Carl zijn Titanfall 2 review lees je hier. Bekijk ook onze video over waarom Titanfall 2 nog steeds de snelste en coolste shooter van dit moment is.

Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties