Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Respawn past bewegingssnelheid Titanfall 2 aan

Ontwikkelaar luistert naar feedback.

Ontwikkelaar Respawn laat weten dat de ontwikkelaar enkele features in Titanfall 2 aanpast. De aanpassingen zijn het resultaat van feedback op eerste Titanfall 2 open bèta.

In een bericht op de officiële Titanfall-website geeft Respawn aan wat er allemaal wordt aangepast. Zo wordt wall-running en de mate waarmee je door de lucht beweegt versneld. De studio voegt ook een feature toe die het mogelijk maakt om te versnellen tijdens het wall-runnen.

De studio meldt tevens dat er wordt gekeken naar de Titan-meter in de game. Zo was deze meter tijdens de open bèta verbonden aan acties die je tijdens het spelen van de game uitvoert.

De ontwikkelaar laat nu de meter ook langzaam te oplopen, zodat meer spelers de kans krijgen om een Titan te kunnen oproepen.

Titanfall 2 komt op 28 oktober uit voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Derek nam een kijkje naar de game tijdens de Gamescom-beurs. Zijn Titanfall 2 singleplayer preview lees je op de site.

Over de auteur

Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen