Skip to main content

Resistance Collection in december naar PS3

Bevat wat je ervan verwacht.

Insomniac Games heeft aangekondigd dat de Resistance Collection 5 december uitkomt op de Amerikaanse markt. Een Europese release is nog niet zeker.

De collectie bevat de drie Resistance games zoals die eerder op de PlayStation 3 uitkwamen. De dlc-uitbreidingen Aftermath Multiplayer Map Pack, Wraith Skin multiplayer weapon en de Skin Bundle voor Resistance 2, en de Brutiality en Surival Pack voor Resistance 3 zijn ook bijgesloten.

Resistance: Fall of Man was een launchtitel voor de PlayStation 3 en heeft dan ook geen Trophy-ondersteuning. Met deze collectie zal dat niet anders zijn.

Volgens James Stevenson van Insomniac Games zou dat simpelweg te veel werk zijn. Hij zei daarover het volgende: "Dit is een re-release van de games, zonder aanpassingen. We focussen ons nu helemaal op nieuwe games. Om de code van zes jaar geleden open te breken en Trophies toe te voegen zouden we de hele game opnieuw moeten testen, terwijl we al jaren niet meer aan die game hebben gesleuteld. Het is simpelweg niet mogelijk."

Read this next