Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Resident Evil Village resolutie en framerate van consoleversies onthuld

PlayStation 4 en Xbox One lopen achter.

Capcom heeft de resolutie en framesrate van Resident Evil Village op consoles en Stadia onthuld.

De PlayStation 5- en Xbox Series X-versies spelen met of zonder raytracing op een 4K-resolutie. Afhankelijk van raytracing draaien ze aan 45 of 60 fps. De PlayStation 4 Pro en Xbox One X doen het even goed op het vlak van resolutie. De framerate daarentegen zakt afhankelijk van de resolutie naar 60 of 30 fps.

De versies van Resident Evil Village op de PlayStation 4 en Xbox One doen het opvallend minder goed. Zo krijg je op beide consoles toegang tot een resolutie van 900p en 45 of 30 fps.

Tot slot is er nog de versie voor Stadia. Die beschikt over een dynamische resolutie van 1080p of 4K die in beide resoluties aan 60fps draait.

De nieuwtjes van Resident Evil Village stapelen zich de laatste tijd op. Zo kondigde Oculus Studios Resident Evil 4 VR voor Oculus Quest 2 aan, onthult Capcom alle details over de tweede Resident Evil Village demo en krijgt Resident Evil Village een Mercenaries Mode.

Over de auteur

Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Redactielid

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties