Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Resident Evil Village releasedatum gelekt

Net als die van Monster Hunter Rise.

Bij een cyberaanval op de servers van Capcom zijn cybercriminelen vermoedelijk met de releasedatum van Resident Evil Village aan de haal gegaan. Daarnaast kregen ze ook informatie in handen over enkele nog niet aangekondigde games. De cyberaanval vond plaats op 2 november.

Volgens de data komt Resident Evil Village eind april 2021 uit. De game komt bovendien niet alleen naar de pc en next-gen consoles, maar ook naar de PlayStation 4 en Xbox One. Ook zou er in de aanloop naar de release een demo uitkomen en krijgt de game een Battle Royale-modus genaamd Dominion.

Daarnaast zou het eerder aangekondigde Monster Hunter Rise in oktober 2021 ook naar de pc komen en krijgt de Switch-versie in januari en maart vermoedelijk verschillende testfases. Verder zou Monster Hunter Stories 2 in juni zowel naar de Switch als naar de pc komen. Naast een offline singleplayer beschikt die game volgens de geruchten ook over een online coöperatieve multiplayer en PvP-modus.

Bekijk op YouTube

Als laatste maakt het lek gewag van enkele onaangekondigde games die momenteel gekend staan als Project Guillotine, Project Reiwa en Project Shield. Project Shield is vermoedelijk een multiplayershooter, maar heeft nog geen concrete releasedatum. Wat Project Guillotine en Project Reiwa precies zijn, is onduidelijk.

We raden je echter aan om voorlopig alles met een korreltje zout te nemen. Het kan namelijk goed zijn dat de informatie klopt, maar dat de details intussen verouderd zijn.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Monster Hunter Rise

PC, Nintendo Switch

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin

PC, Nintendo Switch

See 1 more

Resident Evil Village

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.
Reacties