Skip to main content

Resident Evil Village krijgt Mercenaries Mode

Terug van weggeweest.

De Mercenaries Mode uit Resident Evil 3 tot 6 keert terug in Resident Evil Village nadat je de game hebt uitgespeeld. Dat maakt Capcom bekend via zijn website.

In de Mercenaries Mode krijg je in verschillende levels de taak om binnen een bepaalde tijdslimiet een zo hoog mogelijke score te halen. Dat doe je door allerhande gewone en speciale vijanden te verslaan en punten in de wacht te slepen.

Naast de gekende zaken bevat de modus in Resident Evil Village ook nieuwe dingen. Zo is het nu mogelijk om tijdens elk level bonusvaardigheden te leren die je wapens versterken, je bewegingssnelheid verhogen en je helpen om vijanden sneller uit te schakelen. Daarnaast verdien je coins die je bij The Duke inruilt om je voorraden aan te vullen of je wapens te upgraden.

Daar eindigt het niet met het Resident Evil Village nieuws. Zo was er recent de aankondiging van Resident Evil 4 VR voor Oculus Quest 2, kom je meer te weten over de tweede Resident Evil Village demo en deed Capcom de Resident Evil Village resoluties en framerates van de console- en Stadia-versies uit de doeken.

Read this next