Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Resident Evil Village demo nu beschikbaar voor PS5

Andere platformen volgen in de lente.

Een Resident Evil Village demo genaamd The Maiden is nu exclusief beschikbaar voor PlayStation 5. Dat is een van de vele aankondigingen die Capcom deed op de Resident Evil Showcase.

In de speel je als een nieuw hoofdpersonage dat de opdracht krijgt om te ontsnappen uit de kerkers van het kasteel. Verder bevat de demo geen gevechten en kun je dus ook de nieuwe de block- en craftingmechanics voorlopig niet uittesten.

Binnenkort komt er nog een tweede demo voor alle andere platformen. Die zal ergens in de lente lanceren. Wat die demo juist bevat, lost de studio voorlopig niet.

Buiten de proefversie maakt Capcom ook de Resident Evil Village releasedatum bekend en ontdek je meer over de gratis Resident Evil Re: Verse multiplayer.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties