Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Resident Evil Village demo bevat Resident Evil 4 easter egg

“What're ya buying?”

Spelers vonden afgelopen weekend in de Resident Evil Village demo in het kasteel een easter egg die naar de merchant uit Resident Evil 4 verwijst. Fans delen de easter egg veelvuldig via Reddit en YouTube.

Wie afgelopen weekend naar de merchant in de castle demo ging, hoorde die verkoper de zin "What're ya buying?" zeggen. Die vraag werd destijds ook gesteld door de Resident Evil 4 merchant. De merchant in Resident Evil Village vermeldt zelfs dat een vriend vroeger diezelfde uitdrukking vaak gebruikte.

In ander Resident Evil-nieuws maakte Capcom de Resident Evil Village resolutie en framerate van consoleversies bekend, onthulde het bedrijf dat Resident Evil Village een Mercenaries Mode krijgt en ontdek je het Resident Evil Village upgradesysteem in een video van Game Informer.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties