Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Resident Evil Village al drie miljoen keer verscheept

Miljoenen waard.

Resident Evil Village is enkele dagen na de release al meer dan 3 miljoen keer verscheept. Dat maakt Capcom bekend in een persbericht.

Daarmee evenaart Resident Evil Village het record van de remake van de tweede game. Resident Evil 2 ging immers ook 3 miljoen keer over de toonbank in de eerste vier dagen na de release. In totaal ging Resident Evil 2 Remake 7,8 miljoen keer over de toonbank. Resident Evil 7 deed het nog iets beter met 8,5 miljoen verkochte exemplaren.

Naast verkoopcijfers onthult Capcom ook enkele statistieken over Resident Evil Village. Zo werd het verhaal al meer dan 502.000 keer uitgespeeld, bedraagt de totale speeltijd meer dan 1530 jaar en schakelde iedereen samen in totaal meer dan 213 miljoen vijanden uit.

Wil je graag weten waarom Resident Evil Village Village het zo goed doet, check dan zeker Carl zijn Resident Evil Village review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Resident Evil Village

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties