Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Resident Evil Resistance krijgt Jill Valentine als speelbaar personage

Valentine in het verzet.

Jill Valentine treedt in een toekomstige update voor Resident Evil Resistance aan als een speelbaar personage. In een trailer toont Capcom meer beelden van Valentine en de uitdagingen die ze krijgt voorgeschoteld in de remake van Resident Evil 3.

Zo ontdekken we wie haar bondgenoten zijn, hoe Nemesis haar het leven zuur maakt en hoe ze in die situatie terecht kwam. Op het einde van de trailer onthult Capcom dat Valentine in de toekomst ook zal aantreden als Survivor in Resident Evil Resistance.

In de multiplayermodus Resident Evil Resistance nemen vier spelers het op tegen een mastermind. Elke mastermind heeft zijn eigen persoonlijke vaardigheden. Tot nu toe zijn Alex Wesker, Ozwell Spencer, Daniel Fabron en Annette Birkin aangekondigd als masterminds.

Binnen enkele dagen lanceert de Resident Evil 3 remake voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Tot die tijd kunnen ongeduldige fans aan de slag met de Resident Evil 3 demo. Daarin verkennen spelers een deel van Raccoon City.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Resident Evil 3: Nemesis

Nintendo GameCube, PS1

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties