Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Resident Evil Re:Verse krijgt volgende maand open beta

En er is nog meer Resident Evil-nieuws.

Capcom laat weten dat er van 7 tot 11 april een gratis Resident Evil Re:Verse open bèta doorgaat op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Het pre-loaden voor die testfase start op 5 april.

In de bèta kruip je in de huid van verschillende Resident Evil-hoofdpersonages. Samen met andere spelers neem je op bekende Resident Evil-locaties deel aan multiplayergevechten. Als je daar een vijand uitschakelt, krijg je punten. Wanneer jij vervolgens wordt uitgeschakeld, keer je terug als een van de antagonisten uit de reeks. Wie dat wordt, hangt af van de hoeveelheid flesjes met virus sample die je verzamelde voordat je het loodje legde.

Daarnaast heeft Capcom nog nieuws. De volgende Resident Evil Showcase gaat namelijk door op een nog onbekende datum in april. Voorlopig lost Capcom nog niets over de inhoud van die showcase. De studio laat dat voorlopig over aan speculerende fans.

ten slotte meldt het bedrijf dat Resident Evil Village en de Resident Evil 7 biohazard Gold Edition naar Stadia komen. Resident Evil Village is bij de release op 7 mei beschikbaar, Resident Evil 7 vanaf 1 april. Die laatste game is ook gratis beschikbaar voor Stadia Pro-abonnees.

Meer informatie over Resident Evil Village vind je op onze website. Mocht je ook benieuwd zijn naar de zevende game in de reeks, check dan zeker de Resident Evil 7: Biohazard review en Resident Evil 7: Biohazard - PlayStation VR review van Sander.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Resident Evil Village

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties