Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Resident Evil: Infinite Darkness komt in 2021 uit op Netflix

Oneindige duisternis in 2021.

De Resident Evil-franchise krijgt in 2021 een Netflix-reeks met als naam Resident Evil: Infinite Darkness. Dat maakte Capcom bekend tijdens Capcom TGS Live 2020.

Resident Evil: Infinite Darkness is een CGI-reeks waarin Leon S. Kennedy en Claire Redfield samen een herenhuis verkennen. Naar goede oude Resident Evil-traditie proberen tal van monsters hen uit te schakelen.

Hoewel Capcom niet veel prijsgeeft, lekte de Portugese tak van Netflix al een eerste trailer. Daarin zie je hoe Claire Redfield het huis verkent en na een tijdje Leon S. Kennedy tegenkomt. Hoewel de trailer ondertussen weer offline werd gehaald, kregen enkele fans de beelden toch in handen.

In andere Resident Evil-nieuws ontdek je dat Capcom overweegt om Resident Evil Village uit te brengen voor PlayStation 4 en Xbox One.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties