Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Resident Evil-film krijgt eerste trailer

In december in de zalen.

De eerste trailer van de nieuwe Resident Evil-film Resident Evil: Welcome To Raccoon City is een feit. Daarin onthult Sony Pictures Entertainment dat de film vanaf 2 december in de bioscoopzalen te zien is.

De film is gebaseerd op de gebeurtenissen in de eerste twee games uit de Resident Evil-franchise en speelt zich af nadat de farmaceutische gigant Umbrella Corporation een ongekend kwaad onder Raccoon City losliet en de inwoners van de stad aan hun lot overliet. Een groep overlevers probeert vervolgens de waarheid achter Umbrella te achterhalen en moet samenwerken om de nacht door te komen.

De productie van Resident Evil: Welcome To Raccoon City staat onder leiding van 47 Meters Down-regisseur Johannes Roberts. Bekende acteurs zoals Hannah John-Kamen, Avan Jogia, Kaya Scodelario, Robbie Amell, Lily Gao en Tom Hopper maken deel uit van de cast. Zij kruipen respectievelijk in de huid van Jill Valentine, Leon S. Kennedy, Claire Chris Redfield, Chris Redfield, Ada Wong en slechterik van dienst Albert Wesker.

Wie zich wil voorbereiden op de film leest best eens onze Resident Evil 2 review. Ben je vooral geïnteresseerd in de laatste game uit de reeks, check dan zeker ook eens onze Resident Evil Village review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Resident Evil 2 Remake

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Resident Evil 7: Biohazard

Video Game

See 1 more

Resident Evil Village

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties