Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Resident Evil 7 meer dan 10 miljoen keer verscheept

Horror-schuwelijk!

Resident Evil 7 is wereldwijd meer dan 10 miljoen keer verscheept en is daarmee de eerste Resident Evil-titel die de kaap van 10 miljoen overschrijdt. Dat meldt Capcom in een persbericht.

Dat de game die mijlpaal haalde, ligt volgens Capcom aan de recente stijging in de verkoop van digitale exemplaren van Resident 7 en de verkoop van de Resident Evil Village en Resident Evil 7 Complete-bundel.

Ook de andere games in de franchise doen het lang niet slecht. Zo overschreed Resident Evil 2 remake in 2019 de kaap van 8,6 miljoen eenheden, gingen Resident Evil 5 en 6 afzonderlijk 7,9 miljoen keer over de toonbank. Door de goede verkoopcijfers van de laatste jaren gingen alle games uit de reeks samen meer dan 100 miljoen keer over de toonbank.

Wil je eer weten over bovenstaande games? Lees dan zeker onze Resident Evil 7: Biohazard review, Resident Evil 2 review en Resident Evil Village review.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties