Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Resident Evil 7 ESRB-rating onthult verhaal en wapens

Inclusief hoofdpersonage en setting.

Resident Evil 7 krijgt in Noord-Amerika een Mature-status van het Entertainment Software Rating Board (ESRB). In de omschrijving van de game onthult het classificatiebureau het verhaal en de wapens van Resident Evil 7.

Je speelt Ethan, een man die in een verlaten landhuis op zoek is naar zijn vermiste vrouw. Onlangs introduceerde een nieuwe Resident Evil 7 gameplay trailer een vrouwelijk personage, die de vrouw van Ethan blijkt te zijn.

Daarnaast geeft de omschrijving aan dat je Resident Evil 7 in een first-person perspectief speelt. De game bevat pistolen, shotguns, vlammenwerpers, explosieven en kettingzagen om gemuteerde vijanden mee te verslaan.

Resident Evil 7 maakt gebruik van cutscenes die gewelddadige taferelen laten zien, zoals een personage dat met een kettingzaag wordt verminkt. De woorden 'shit' en 'fuck' komen voor in de dialoog van de game.

Resident Evil 7 komt op 24 januari uit voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Een demo van Resident Evil 7 is te downloaden in de PSN Store. Een hands-on impressie van de Resident Evil 7: Beginning Hour teaser lees je op de site.

Over de auteur

Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties