Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Resident Evil 7: Banned Footage DLC release bekend

Beeld-schoon.

Ontwikkelaar Capcom maakt de releasedatum van de Banned Footage DLC voor Resident Evil 7 bekend. Vol. 1 van de uitbreiding lanceert op 31 januari op de PlayStation 4 en op 21 februari op de pc en de Xbox One.

Banned Footage Vol. 1 voegt twee nieuwe hoofdstukken en de Nightmare modus aan de game toe. In deze nieuwe modus moet je vijanden verslaan en zien te overleven tot de zon opkomt.

Banned Footage Vol. 2 lanceert op 14 februari op de PlayStation 4 en op 21 februari op de pc en de Xbox One. Deze uitbreiding voegt twee nieuwe VHS Tape Scenario's aan de game toe. In deze scenario's is onder andere te zien hoe de familie Baker er vroeger uitzag.

Vol. 2 introduceert tevens de Jack's 55th Birthday modus. In deze modus moet je Jack binnen een bepaalde tijdspanne zoveel mogelijk voedsel voeren. De modus staat los van de Tapes en het verhaal van Resident Evil 7.

Resident Evil 7 is op 24 januari uitgebracht op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Sander zijn Resident Evil 7 review en zijn Resident Evil 7 walkthrough vind je op de site.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties