Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Resident Evil 6 komt een volle maand vroeger

Verschijnt nu 2 oktober, demo al deze zomer.

We zullen Resident Evil 6 weken vroeger kunnen spelen dan gepland! Oorspronkelijk ging de game verschijnen op 20 november maar nu heeft Capcom bekend gemaakt dat hij al op 2 oktober in de winkelrekken zal liggen. Een demo van Resident Evil 6 komt in het begin van de zomer al.

Een duidelijke reden voor de vroege release geeft Capcom niet. "Laat me in de eerste plaats zeggen dat we niet bang zijn van andere developers en hun games," zei executive producer van Resident Evil 6 Hiroyuki Kobayashi. "Toen we de game aankondigden in januari waren de reacties van fans geweldig. Als antwoord daarop hebben we besloten om de game zo snel mogelijk in hun handen te krijgen."

Capcom heeft ook meer info vrijgegeven over de demo. Gamers die Dragon's Dogma kopen wanneer de game verschijnt op 25 mei zullen een code krijgen. Deze demo geeft hen het recht om de demo van Resident Evil 6 binnen te halen. Xbox 360-eigenaars kunnen dat vanaf 3 juli, op de PS3 wordt de demo pas op 4 september online gezet.

In Resident Evil 6 zul je meerdere personages kunnen besturen, elk met hun eigen verhaallijn en unieke speelstijl. Lees onze preview van Resident Evil 6 voor meer info.

Over de auteur

Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen