Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Resident Evil 4 VR aangekondigd voor Oculus Quest 2

Meer info volgt tijdens de Oculus Gaming Showcase.

Resident Evil 4 VR komt op een nog onbekende datum uit voor de Oculus Quest 2. Dat maakte Oculus Studios bekend tijdens de recente Resident Evil Showcase.

De VR-upgrade voor Resident Evil 4 werd ontwikkeld door Armature, Capcom en Oculus Studios. Voorlopig moet je het stellen met een korte trailer waarin je ziet hoe de game is omgevormd van een third-person naar een first-person shooter.

Op 22 april om 00:00 uur kom je tijdens de Oculus Gaming Showcase meer te weten over Resident Evil 4 VR. Wat de show nog meer in petto heeft en welke games er nog allemaal aan bod komen, lees je op de Oculus Blog.

Resident Evil 4 kwam voor het eerst uit in 2005 en kreeg in 2016 samen met Resident Evil 5 en 6 een remaster op PlayStation 4 en Xbox One. Drie jaar later deed Nintendo daar nog een schepje bovenop door Resident Evil 4 opnieuw uit te brengen op de Switch. Momenteel circuleert ook het gerucht dat er een Resident Evil 4 Remake in de maak is. Dat laatste is vermoedelijk correct als je weet dat ook Resident Evil 2 en Resident Evil 3 al eerder een remake kregen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties