Skip to main content

Resident Evil 4 VR aangekondigd voor Oculus Quest 2

Meer info volgt tijdens de Oculus Gaming Showcase.

Resident Evil 4 VR komt op een nog onbekende datum uit voor de Oculus Quest 2. Dat maakte Oculus Studios bekend tijdens de recente Resident Evil Showcase.

De VR-upgrade voor Resident Evil 4 werd ontwikkeld door Armature, Capcom en Oculus Studios. Voorlopig moet je het stellen met een korte trailer waarin je ziet hoe de game is omgevormd van een third-person naar een first-person shooter.

Op 22 april om 00:00 uur kom je tijdens de Oculus Gaming Showcase meer te weten over Resident Evil 4 VR. Wat de show nog meer in petto heeft en welke games er nog allemaal aan bod komen, lees je op de Oculus Blog.

Resident Evil 4 kwam voor het eerst uit in 2005 en kreeg in 2016 samen met Resident Evil 5 en 6 een remaster op PlayStation 4 en Xbox One. Drie jaar later deed Nintendo daar nog een schepje bovenop door Resident Evil 4 opnieuw uit te brengen op de Switch. Momenteel circuleert ook het gerucht dat er een Resident Evil 4 Remake in de maak is. Dat laatste is vermoedelijk correct als je weet dat ook Resident Evil 2 en Resident Evil 3 al eerder een remake kregen.

Read this next