Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Resident Evil 4 remake krijgt enkel op PS4 last-gen versie

Nixbox One.

Capcom onthulde tijdens de Tokyo Games Show 2022-livestream dat Resident Evil 4 remake enkel een last-gen-versie op PlayStation 4 krijgt en dus niet uitkomt voor Xbox One. Daardoor is de game enkel te spelen op pc, PlayStation 4, PlayStation 5 en Xbox Series X/S.

Capcom zei dat hij al een tijdje aan de last-gen-versie van de game werkt en dat hij erin geslaagd is om de titel te laten draaien op PlayStation 4. Waarom de ontwikkelaar koos voor dat platform, is niet bekendgemaakt.

Deze game is een vanaf 0 opgebouwde remake van de GameCube-versie van de vierde hoofdgame in de gelijknamige reeks. Capcom liet eerder weten dat Resident Evil 4 remake vanaf 24 maart 2023 beschikbaar is.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties