Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Resident Evil 3 Remake twee miljoen keer verkocht

Resident Evil 2 doet het griezelig beter!

Amper vijf dagen na de release van Resident Evil 3 Remake ging de game al meer dan twee miljoen keer over de toonbank. Dat laat uitgever Capcom vandaag weten.

Als we beter naar de cijfers kijken, dan zien we dat er intussen ongeveer een miljoen fysiek verscheepte en een miljoen digitaal verkochte exemplaren zijn. Dat is beduidend minder dan Resident Evil 2 Remake. Die game had in de eerste week immers meer dan drie miljoen verkochte exemplaren. Momenteel staat de teller voor Resident Evil 2 remake overigens al op meer dan 6,5 miljoen verkochte exemplaren.

Dat de tweede game het iets beter doet, zien we ook via de statistieken op Steam. Bij de lancering telde Resident Evil 2 meer dan 74.000 gelijktijdige spelers. Bij Resident Evil 3 zijn dat er slechts 60.000.

Wat beide titels zo verschillend maakt, lezen jullie in onze Resident Evil 2 Remake review en Resident Evil 3 Remake review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Resident Evil 3: Nemesis

Nintendo GameCube, PS1

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties