Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Resident Evil 3 remake aangekondigd

Wordt volgend jaar op ons car-los gelaten.

Nadat de game eerder al was gelekt, heeft Capcom tijdens de Sony State of Play officieel bevestigd dat er een remastered versie van Resident Evil 3 in de maak is. De game lanceert op 3 april 2020 voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

In de singleplayer campaign speel je als Jill Valentine en Carlos Oliveira. Net zoals in de Resident Evil 2 remaster krijgen beide hoofdpersonages een licht verschillende campaign, wat de herspeelbaarheid moet bevorderen.

Naast die campaign krijgt de game ook een multiplayermodus in de vorm van Resident Evil Resistance. Dat is een asymmetrische shooter waarin drie tot vier survivors het opnemen tegen één mastermind player.

Capcoms bracht de afgelopen jaren al enkele uitstekende remasters uit, wat ons dan ook hoopvol stemt voor deze nieuwe versie van Resident Evil 3. Randolfs Resident Evil 2 review lees je op de site.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties