Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Reserveer Zelda: Ocarina of Time 3DS...

...en krijg goudkleurige verpakking + poster!

Een tijdje terug lieten Amerikaanse winkelketens weten dat gamers die een pre-order van The Legend of Zelda: Ocarina of Time lieten vastleggen een speciale versie van de 3DS-game mee naar huis zouden krijgen. Vandaag laat Nintendo via een officieel persbericht weten dat we dezelfde actie in de Benelux mogen verwachten.

"In de aanloop naar de lancering van het opgepoetste meesterwerk The Legend of Zelda: Ocarina of Time, één van de hoogst beoordeelde spellen aller tijden, geeft Nintendo mensen die het spel reserveren een mooie beloning. Zij ontvangen bij hun reservering een goudkleurige verpakking en een exclusieve dubbelzijdige poster op A2-formaat," aldus het persbericht.

Op de poster zal aan de ene kant Link te zien in het midden van een hels gevecht, terwijl onze in groen geklede held op de andere kant met zijn paard Epona over het uitgestrekte Hyrule Field galoppeert. Hoe het goudkleurige doosje eruit zal zien is nog niet bekend.

Om je exemplaar van The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D te reserveren en in aanmerking te komen voor de speciale beloningen, moet je het bestellen bij Game Mania.

De 3DS-remake van Ocarina of Time verschijnt op 17 juni in de winkelrekken.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.
Related topics
Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties