Skip to main content

Remix Special Edition Xbox-controller onthuld

Doet de kleur van de Xbox eer aan.

Microsoft kondigt de Remix Special Edition Xbox-controller aan. Die is vanaf 18 april 2023 beschikbaar en kost € 84,99.

De controller bestaat volgens Microsoft volledig uit gerecycleerde kunststoffen en opnieuw gegranuleerde en hergebruikte materialen zoals cds, waterkannen en materiaal dat overbleef bij de productie van Xbox One-controllers.

De controller bevat kleuren die ook voorkomen in de natuur, een gifgroene D-pad en een topografisch textuurpatroon op de bumpers, triggers en zijdelingse gripzones. De meegeleverde batterijen laden op 4 uur volledig op, zijn ook tijdens gamesessies oplaadbaar en gaan per lading in totaal 30 uur mee.

Onderaan de controller vind je een 3,5 mm jack-aansluiting. De Remix Special Edition is bedraad of via bluetooth aan te sluiten op je pc, mobiele apparaten, Xbox One en Xbox Series X/S. Als laatste is het ook mogelijk om de knoppen van de controller opnieuw toe te wijzen via de Xbox Accessoires-app.

De Remix Special Edition Xbox-controller met de oplaadbare batterijen.

Eerder stelde Microsoft ook al de Velocity Green Xbox-controller voor. Verder ontdekte je ook welke games er in april naar Xbox en PC Game Pass komen en weet je dat deze titels in april verdwijnen uit de Xbox Game Pass-bibliotheek.

Read this next