Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Remedy praat over Alan Wake

Problemen tijdens de ontwikkelingsfase

Alan Wake...telkens we de naam ergens zien opduiken gaan onze ogen twinkelen en laten we alles vallen wat we op dat moment in onze handen hebben. Op die manier zijn er al heel wat mokken vol met koffie, controllers en DVD-schijfjes onnodig naar de eeuwige jachtvelden verzonden. Gelukkig zaten we veilig en wel op een stoel toen er opeens een officieel bericht van een medewerker van Remedy Entertainment opdook met daarin de boodschap dat Alan Wake nog steeds volop in ontwikkeling is.

"We willen ons verontschuldigen voor de radiostilte rond Alan Wake. We zijn nog steeds hard aan het werken aan het spel zodat jullie er, wanneer het spel verschijnt, plezier aan zullen hebben. Het ontwikkelen duurt nu al een hele tijd en mocht alles goed zijn gegaan waren jullie nu waarschijnlijk Alan Wake al aan het spelen. Het ontwerpen van een volledig nieuw spel kost echter veel moeite en is zeer moeilijk. We hebben dan ook ontdekt dat het soms beter is om een omweg te gebruiken om uiteindelijk vooruitgang te boeken.", aldus de medewerker van Remedy Entertainment.

Geen nieuwe aankondiging, geen nieuwe beelden of geen tipje van de sluier over de gameplay van het spel, maar wel een bevestiging dat we de hoop niet mogen opgeven en dat Alan Wake er uiteindelijk wel zal komen. In de tussentijd kunnen we met z'n allen nog eens Twin Peaks bekijken als opwarmertje.

Getagged als

Reacties