Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Remedy Entertainment viert tiende verjaardag Alan Wake met livestream

Maar je hoeft niet te hopen op grote nieuwe aankondigingen.

Remedy Entertainment organiseert volgende week een livestream om de tiende verjaardag van Alan Wake te vieren. Op 14 mei is het precies tien jaar geleden dat de game in Europa naar de Xbox 360 kwam. Twee jaar later volgde ook de release voor de pc.

Tien jaar later hopen fans van de op Twin Peaks geïnspireerde horrorgame nog steeds op een volwaardige sequel. Remedy tempert echter de verwachtingen en laat weten er tijdens de livestream geen grote aankondigingen komen. Voorlopig moeten we het dus doen met de standalone spin-off Alan Wake's American Nightmare uit 2012.

Hoewel het wachten blijft op een sequel, heeft Remedy Entertainment intussen niet stilgezeten. In 2016 bracht de studio Quantum Break uit, in 2019 volgde Control. Heb je die laatste game nog niet gespeeld, lees dan zeker onze Control review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Alan Wake

Xbox 360, PC

Alan Wake's American Nightmare

Xbox 360, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties