Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Remedy Entertainment geeft update over Control 2 en Max Payne remake

De ene al wat verder dan de andere.

Ontwikkelaar Remedy Entertainment heeft in een blogbericht aan zijn investeerders een update gegeven over de ontwikkeling van Control 2 en de Max Payne 1 & 2 remake.

Control 2 zit momenteel in de proof-of-concept-fase, maar de ontwikkelaar heeft intussen al aanzienlijk wat voortgang geboekt qua ontwerp. Het project blijft de komende kwartalen in deze fase zitten totdat de belangrijkste elementen goed zitten.

De ontwikkelaar heeft daarnaast "duidelijkheid gekregen over de stijl en de omvang" van de Max Payne 1 en 2 remake. De remake kan daardoor de productiefase in.

Protagonist Max Payne vuurt twee geweren af
Afbeelding uit Max Payne 1.

Als laatste ontdek je dat Codename Vanguard nog tot eind 2023 in de proof-of-concept-fase zit en dat Codename Condor ook in de productiefase kan.

In vergelijkbaar nieuws ontdekte je dat Alan Wake 2 in de toekomst een New Game Plus-modus krijgt en wat de Alan Wake 2 pc-specificaties zijn.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Control

PS4, Xbox One, PC

Control 2

PS5, Xbox Series X/S, PC

See 2 more

Max Payne

iOS, Nintendo GBA, PS2, Xbox, PC

Max Payne 2

Video Game

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties