Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Remedy en Tencent ontwikkelen samen co-op multiplayer game

Krijgt de codenaam Vanguard.

Ontwikkelaar Remedy Entertainment en Tencent werken samen aan een coöperatieve multiplayergame met de codenaam Vanguard. Dat meldt de ontwikkelaar aan zijn investeerders.

Vanguard is een free-to-play coöperatieve PvE-shooter die multiplayerelementen met een verhaal en actie-gameplay combineert. De game wordt ontwikkeld in de Unreal Engine en komt op een nog onbekende datum uit voor pc en consoles.

Tencent zal de game nadien aanpassen voor "selecte Aziatische markten". Daarnaast heeft Tencent ook de toestemming voor de ontwikkeling en uitgave van een mobiele versie van de game.

De game met de codenaam Vanguard is niet de enige game waar Remedy Entertainment momenteel aan werkt. Zo is eerder Alan Wake 2 officieel aangekondigd. Daarnaast bracht Remedy in oktober ook Alan Wake Remastered uit.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Alan Wake 2

PS5, Xbox Series X/S, PC

Alan Wake Remastered

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

See 2 more

Control

PS4, Xbox One, PC

Control: Ultimate Edition

PS5, Xbox Series X/S

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties