Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Releasedatum Xenoblade Chronicles X onthuld in trailer

Je vliegt in mechs vanaf 4 december.

Xenoblade Chronicles X komt op 4 december voor de Wii U uit. Dit heeft Nintendo tijdens diens Nintendo Direct E3 2015-persconferentie via een gameplaytrailer onthuld. Voor Europa specifiek staat de releasedatum vooralsnog op 'december 2015.'

Xenoblade Chronicles X is een actie RPG en wordt ontwikkeld door Monolith Software. De game is het spirituele vervolg op Xenoblade Chronicles voor de Wii.

Volgens ontwikkelaar Monolith Software is de kaart van Xenoblade Chronicles X vijf keer groter dan die van voorganger, Xenoblade Chronicles. De JRPG heeft een open wereld en verken je te voet of met een vliegende mech. Xenoblade Chronicles X is momenteel al uit in Japan.

Lees op onze site ook de Xenoblade Chronicles 3DS review van Derek.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties