Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Releasedatum World of Warcraft: Legion bekend

Trekt ten strijde tegen Warcrafts grootste vijand.

Blizzard maakt de releasedatum van World of Warcraft: Legion bekend. De uitbreiding komt uit op 30 augustus. Dit is de zesde expansion voor de MMORPG.

Spelers die de expansion van tevoren bestellen, krijgen vroegtijdige toegang tot de nieuwe Demon Hunter class. Hiervoor heb je minimaal een character van level 70 nodig. Indien je die niet hebt, krijg je bij de pre-order een boost naar level 100 voor één character.

De standaardeditie kost 44,99 euro. De Digital Deluxe-editie kost 59,99 euro en bevat onder andere een Illidari Felstalker Mount voor zowel World of Warcraft als Heroes of the Storm. De fysieke versie van 89,99 euro bevat onder andere een artbook, een muismat en een cd.

World of Warcraft: Legion voegt nieuwe gebieden, wapens, een Class Hall en een nieuw PvP-systeem toe aan de MMORPG. De uitbreiding draait om de strijd tegen de Burning Legion, een demonenleger dat verantwoordelijk is voor vele oorlogen en het ontstaan van de Lich King.

Eerder leek de releasedatum van World of Warcraft: Legion uitgelekt te zijn. De verwachtte releasedatum was toen 21 september.


Nog even tijd? Lees dan ook:

Over de auteur
Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties