Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Releasedatum voor Uncharted: The Nathan Drake Collection

Eerste info bekend, trailer vrijgegeven.

Sony kondigt vandaag Uncharted: The Nathan Drake Collection aan. Deze bevat opgepoetste versies van Uncharted: Drake's Fortune, Uncharted: Among Thieves en Uncharted: Drake's Deception. De collectie lanceert op 7 oktober voor de PlayStation 4.

De games hebben nu een 1080p-resolutie en draaien op 60 frames per seconde. Bluepoint Games staat in voor de overzetting en was eerder verantwoordelijk voor o.a. de God of War Collection en de Metal Gear Solid HD Collection.

Het team spreekt over aanpassingen en aanvullingen ten opzichte van de originele PlayStation 3-games. Onbekend is echter nog wat er precies anders en nieuw is. Wel is duidelijk dat de Bluepoint Games daarbij heeft geluisterd naar de meningen van gamers online.

Bestel je Uncharted: The Nathan Drake Collection voor de releasedatum, dan krijg je toegang tot de multiplayer-bèta van Uncharted 4: Among Thieves. Voor de collectie zelf krijg je een pre-order bonus in de vorm van de Nathan Drake Pack, met daarin outfits voor Drake en de Golden AK-47/Golden 92FS-wapens.

Sony onthult de collectie tegelijk met onderstaande trailer. Daarin is nog geen gameplay te zien.

Bekijk op YouTube

Read this next