Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Releasedatum voor The Escapists: The Walking Dead op PS4

Reeds uit op pc en Xbox One.

Uitgever Team17 maakt bekend dat Mouldy Toof Studios' The Escapists: The Walking Dead vanaf 16 februari ook te downloaden is voor de PlayStation 4. Een prijs is daarbij niet genoemd.

The Escapists: The Walking Dead is geen uitbreiding, maar een losse game. Het volgt wel de ontsnappingsformule van de originele The Escapists, maar speelt zich af in het universum van The Walking Dead.

Je speelt als Rick Grimes, die ontwaakt in een ziekenhuis en merkt dat de zombie-apocalyps is losgebroken. Vanaf daar volgen vijf levels die gebaseerd zijn op de locaties uit de stripverhalen en de tv-serie, waaronder Woodbury en Alexandria.

Ook maken veel bekende personages hun opwachting, zoals Carl, Glenn en Michonne. Om te ontsnappen aan de zombies, moet je gebruikmaken van het crafting systeem. Je kunt meer dan 250 materialen verzamelen om meer dan 70 verschillende items te maken, waaronder wapens.


Nog wat tijd over? Geef deze artikels een kans:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

The Escapists The Walking Dead

PS4, Xbox One, PC, Mac

Related topics
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties