Skip to main content

Releasedatum voor The Elder Scrolls Online op PS4 en Xbox One bekend

Abonnementskosten vallen overal weg.

Bethesda maakt bekend dat The Elder Scrolls Online op PlayStation 4 en Xbox One op 9 juni uitkomt. Dit is meer dan een jaar later dan origineel was gepland. Op consoles draagt de game de titel The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited.

Consolespelers krijgen ook meteen alle veranderingen en updates die de game heeft ontvangen sinds zijn release in 2014. Pc-spelers krijgen al op 17 maart toegang tot de extra content van de Tamriel Unlimited-editie.

De game vergt ook niet langer een maandelijks abonnement om te spelen. Er is echter wel nog de Elder Scrolls Online Plus dienst, waarmee je exclusieve in-game bonussen en een maandelijkse hoeveelheid Crowns ontvangt. Ook krijg je via die dienst toegang tot alle downloadbare uitbreidingen.

Volgens projectverantwoordelijk Matt Firor "zijn de consoleversies niet gewoon overzettingen van de pc en Mac-release." Hij claimt dat er de interface opnieuw is ontwerpen, dat de voice chat anders werkt en dat de game helemaal geïntegreerd is in het PlayStation Network en Xbox Live.

Bruce stortte zich eerder al op Tamriel. Hier lees je zijn oorspronkelijk The Elder Scrolls Online review.

Bekijk op YouTube

Read this next