Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Releasedatum Rainmaker Ranked Battle voor Splatoon bekend

Capture-the-Rainmaker.

Nintendo onthult dat 15 augustus de nieuwe Ranked Battle modus Rainmaker via een update aan de multiplayer shooter Splatoon wordt toegevoegd.

De nieuwe modus is een variatie op capture-the-flag en is vanaf zaterdagochtend speelbaar. Elk team moet de Rainmaker naar de basis van de tegenstander brengen om te scoren. Het andere team moet dit voorkomen.

Om deel te nemen aan een Ranked Battle moet je personage minstens level 10 zijn. Je verdient ervaringspunten door de standaard Turf War-gevechten te spelen.

De update is zoals alle voorgaande content gratis te downloaden. Eerder deze maand werden al de nieuwe modi Squad Battle en Private Battle aan de game toegevoegd, als ook een hogere level cap voor Splatoon.


Nog wat tijd om te doden? Geef deze artikels een kans:

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur

Lenne Kuin

Redacteur

Rolt nog met regelmaat diverse huis- en tuinartikelen in Katamari Damacy op. Verliest zich echter ook met gemak in role-playing games en point-and-click adventures.

Reacties