Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Releasedatum tweede episode Game of Thrones bekend

The Lost Lords pakt de draad weer op.

Let op: dit artikel en de trailer bevatten mogelijk spoilers.

De tweede episode in Game of Thrones - A Telltale Games Series lanceert op 3 februari. Dit heeft ontwikkelaar Telltale Games bekendgemaakt.

Het tweede deel pakt het verhaal op waar het eerste deel is geëindigd. Dit keer wordt het verhaal niet vanuit drie maar vanuit vijf perspectieven verteld. In de trailer zijn onder meer Castle Black en The Wall als nieuwe locaties te zien. Ook Jon Snow maakt voor het eerst zijn opwachting.

Game of Thrones - Episode 2: The Lost Lords lanceert op 3 februari op de pc, Mac, PlayStation 3 en PlayStation 4. Een dag later komt de tweede episode uit voor de Xbox 360 en Xbox One. Op vijf februari zijn ten slotte Android en iOS aan de beurt.

De adventuregame is gebaseerd op de televisieserie Game of Thrones, die op zijn beurt weer is gebaseerd op de bekende boeken van George R. R. Martin. Uiteindelijk komt Game of Thrones - A Telltale Games Series in zes delen uit. Derek zijn Game of Thrones - Episode 1: Iron From Ice review lees je natuurlijk op onze site.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties