Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Releasedatum Trials Fusion DLC Fire in the Deep bekend

En multiplayer-update nu uit.

Ubisoft maakt de releasedatum van Fire in the Deep bekend, de nieuwe downloadbare content (DLC) voor Trials Fusion. De uitbreiding van de platformgame komt op 27 januari uit.

Fire in the Deep voegt 11 nieuwe tracks toe aan Trials Fusion, met daarbij 27 uitdagingen en tientallen aanvullende bouwobjecten. De DLC is onderdeel van de Trials Fusion seizoenpas maar is ook los verkrijgbaar.

Tevens is de online multiplayer-update van Trials Fusion uit. De game krijgt daardoor drie extra modi en het is nu mogelijk om met meer spelers tegelijk te crossen. In Online X-Supercross modus strijd je in drie willekeurige tracks tegen andere spelers en hier wint degene met de hoogste score.

In Private Game modus kunnen tot acht spelers een track kiezen die zij vervolgens kunnen aanpassen met verschillende opties als zwaartekracht, snelheid en controle. In Private Game with Spectator modus kan je online matches bekijken en aanpassen.

In de Trials Fusion DLC review van Sander lees je meer over de verschillende DLC-pakketten die uit zijn gekomen.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Sander van Dalsum avatar

Sander van Dalsum

Redacteur

Freelance journalist. Speelt graag stealth-games, RPG's en tactische shooters. Houdt net als iedereen van muziek.

Reacties