Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Releasedatum The Witness bekend

26 januari kan het puzzelen beginnen.

Ontwikkelaar Jonathan Blow meldt via een bericht op PlayStation Blog dat diens puzzelgame The Witness vanaf 26 januari 2016 verkrijgbaar is.

Het brein achter indiegame Braid kondigde in februari 2013 al aan dat The Witness op de PlayStation 4 debuteert, maar de game liep sindsdien meerdere malen vertraging op. "We dachten oorspronkelijk dat The Witness verkrijgbaar zou zijn tegen het einde van de lanceerperiode van de PlayStation 4," zegt Blow. "Maar er was gewoon een hoop te doen."

Volgens Blow vertaalt dit naar een wereld die minstens tien keer groter is dan wat hij in eerste instantie voor ogen had. Wie tot de laatste druppel alles uit de game wil persen, is er volgens hem zeker tachtig uur mee zoet.

The Witness is vanaf 26 januari verkrijgbaar voor de pc, iOS en PlayStation 4.


Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur

Lenne Kuin

Redacteur

Rolt nog met regelmaat diverse huis- en tuinartikelen in Katamari Damacy op. Verliest zich echter ook met gemak in role-playing games en point-and-click adventures.

Reacties