Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Releasedatum The Witcher 3: Blood and Wine DLC aangekondigd

Geralts laatste missie.

CD Projekt Red heeft de releasedatum van de tweede betaalde The Witcher 3: Wild Hunt-uitbreiding officieel bekendgemaakt. Blood and Wine komt op 31 mei voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One uit, een dag later dan de geruchten gingen.

Blood and Wine speelt zich in de regio Toussaint af. Volgens de ontwikkelaar is dat een kleurrijk en vreedzaam gebied, maar schijn bedriegt. Achter die zorgeloze façade verschuilt zich namelijk een bloederig geheim die je moet zien te ontrafelen.

De uitbreiding bevat een enorm groot gebied met dertig nieuwe wapens, twintig nieuwe monsters, negentig quests en veertig 'points of interest'. De verhaallijn biedt volgens CD Projekt Red twintig uur gameplay.

Blood and Wine is de tweede en tevens laatste betaalde uitbreiding voor The Witcher 3: Wild Hunt. In oktober kwam Hearts of Stone uit. De DLC is onderdeel van de season pass, maar is ook los te koop voor 19,99 euro.


Nog een minuutje tijd? Deze artikels vind je vast ook interessant:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

The Witcher 3: Wild Hunt

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
RPG
Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties