Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Releasedatum The Secret World bekend

Ambitieuze MMO van Funcom lanceert 19 juni.

Funcom heeft aangekondigd dat ze hun nieuwe MMO The Secret World op 19 juni gaan lanceren. Oorspronkelijk moest de game ergens in april verschijnen maar de developer vond dat de titel nog wat extra afwerking nodig had.

"Extra tijd voorzien om de game nog beter af te werken toont hoeveel vertrouwen Funcom als bedrijf heeft in The Secret World en hoe toegewijd we zijn om deze game zo goed mogelijk te maken," gaf creative director Ragnar Tørnquist als creatieve twist aan deze bekendmaking.

"De extra tijd laat ons ook toe om meer beta tests uit te voeren. Binnenkort zullen we dan ook verschillende publieke beta evenementen aankondigen waar honderdduizenden gamers aan mee zullen kunnen doen." Daar heeft de man gelijk in. Momenteel zijn er al 750.000 mensen geregistreerd om deel te nemen aan deze betatests.

Niet vreemd natuurlijk want toen wij de game te zien kregen op Gamescom waren we aangenaam verrast. Onze bevindingen lees je in onze preview van The Secret World.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties