Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Releasedatum The Legend of Zelda: Master Trials DLC bekend

HYYYYAAAAH.

Nintendo heeft tijdens de E3 2017-spotlight bekendgemaakt dat de allereerste downloadbare content voor The Legend of Zelda: Breath of the Wild op 30 juni uitkomt.

Het pakket heet 'The Master Trials' en is onderdeel van de season pass. De DLC pack bevat een Trial of the Sword-uitdaging, een Master modus en een Hero's Path modus voor de wereldkaart.

Het tweede DLC pakket heet 'The Champion's Ballad' en introduceert een nieuwe verhaallijn, een nieuwe dungeon en 'extra uitdagingen'. Dat pakket komt eind 2017 uit. De twee pakketten zijn niet los te koop.

In Breath of the Wild kun je ook Zelda-amiibo gebruiken. Alle beschikbare Breath of the Wild-amiibo geven een ander effect. Nintendo geeft aan dat er vier nieuwe Zelda-amiibo bij komen.

Bert gaf de game onlangs nog een Essentieel-badge in zijn The Legend of Zelda: Breath of the Wild review. Lees ook ons overzicht met alles wat we over The Legend of Zelda: Breath of the Wild weten.

Voor meer E3 2017 informatie check je ons handige overzicht.

Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties