Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Releasedatum State of Decay voor Xbox One bekend

Ook pc en Xbox 360 krijgen Year One Survival-editie.

State of Decay komt op 1 mei voor de Xbox One uit in een speciale Year One Survival-editie. Voor wie de zombiegame al op de pc of Xbox 360 bezit, is die editie ook verkrijgbaar.

State of Decay: Year One Survival Edition ondersteunt een resolutie van 1080p en brengt betere grafische prestaties. Je krijgt nieuwe animaties, een verbeterde interface en een exclusief nieuw personage genaamd Gurubani Kaur. De speciale editie bevat ook de downloadbare uitbreidingen Lifeline en Breakdown.

Je kunt de basisgame State of Decay op de pc of Xbox 360 upgraden, wat je dan 33 procent minder kost. Dat aanbod geldt tot 30 juni.

State of Decay is door Undead Labs ontwikkeld. Je moet tijdens een zombie-apocalyps overleven in een open wereld. Je maakt keuzes die een directe impact hebben op het verloop van de game.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Nathan Van Coillie avatar

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Reacties