Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Releasedatum Star Ocean: Integrity and Faithlessness bekend

JRPG komt snel naar Europa.

Square Enix maakt bekend dat Star Ocean: Integrity and Faithlessness vanaf 1 juli 2016 verkrijgbaar is voor de PlayStation 4. De JRPG is sinds 31 maart jongstleden uit in Japan en lanceert op 28 juni in de Verenigde Staten.

De westerse versie van de game biedt je de optie tussen Engelse stemmen, of de originele Japanse voice acting. Je speelt als Fidel, die samen met zijn vrienden door het heelal reist om zijn jeugdvriendin Relia uit handen van de slechteriken te houden.

Aan de gevechten doen zeven teamleden tegelijk mee. Het is voor het eerst in zes jaar dat er een nieuwe Star Ocean uitkomt. The Last Hope debuteerde als recentste Star Ocean-game in 2010, voor de PlayStation 3 en Xbox 360.

Voor de Verenigde Staten is een Collector's Edition van Integrity and Faithlessness onthuld, met daarin onder meer een artbook en een soundtrack-cd. Of deze ook uitkomt in Europa, is nog niet bekend.


Minuutje tijd? Lees ook:

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties