Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Releasedatum South Park: The Stick of Truth bekend

Haalt toch 2013 nog.

South Park: The Stick of Truth komt op 12 december 2013 uit op de PlayStation 3 en Xbox 360. Ubisoft maakt dat zojuist bekend. Eerder kocht de uitgever de licentie over van het failliet verklaarde THQ.

Een pc-versie is wel in ontwikkeling, maar die releasedatum wordt pas later bekend.

Ook komt er een Grand Wizard Edition uit, die enkel verkrijgbaar is in de Uplay-winkel. Deze bevat naast de game een landkaart van South Park zelf, de Ultimate Fellowship Pack met daarin unieke outfits voor de personages, en een Grand Wizard Cartman figuurtje. De 15 centimeter hoge action figure kun je alvast bekijken op de site van speelgoedfabrikant Kidrobot.

De RPG van South Park is geschreven door Matt Stone en Trey Parker, die ook verantwoordelijk zijn voor de televisieserie. Obsidian Entertainment is de ontwikkelaar ervan. Normaal gesproken is de studio bekend van veel serieuzere rollenspellen als Neverwinter Nights en Star Wars: Knights of the Old Republic II.

Cover image for YouTube videoSouth Park™: The Stick of Truth™ - Destiny trailer [NL]

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

South Park: The Stick of Truth

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties