Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Releasedatum RollerCoaster Tycoon World bekend

Het pretpark opent spoedig.

UPDATE: Deze informatie was gebaseerd op een persbericht van Benelux-uitgever Mindscape en bleek onjuist te zijn. Amerikaanse uitgever Atari heeft bekendgemaakt dat RollerCoaster Tycoon World naar Steam Early Access komt.

Oorspronkelijk bericht: RollerCoaster Tycoon World komt op 31 maart uit. Dat maakt Benelux-uitgever Mindscape bekend via een persbericht.

In de RollerCoaster Tycoon-serie bouw je je eigen pretpark. Het nieuwste deel bevat nieuwe attracties, door gebruikers gegenereerde content en sociale functies.

De game is gemaakt in een nieuwe 3D-engine, de je in staat stelt om je achtbanen volledig naar wens aan te passen. Ook het terrein is vrij aan te passen, van de locatie van attracties tot het maken van heuvels en meertjes rondom het park.

De nieuwe share-functie geeft je de mogelijkheid om filmpjes en ontwerpen te delen met je vrienden. Ook kun je je pretpark toegankelijk maken voor andere spelers en via de chatfunctie met elkaar communiceren.

De game komt voorlopig enkel uit op de pc.


Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties