Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Releasedatum pc-versies Heavy Rain en Beyond: Two Souls bekend

Demo voor elke game eveneens in de maak.

Quantic Dream heeft de releaseadatum voor de pc-versies van Heavy Rain en Beyond: Two Souls bekendgemaakt. Daarnaast laat de ontwikkelaar weten dat beide games een demo krijgen. Zowel de demo als de volledige game komen exclusief naar de Epic Games Store.

Heavy Rain komt als eerste naar de pc. De release staat gepland voor 24 juni. Vanaf 24 mei kun je echter al aan de slag met de demo. De game kost 20 euro. Ook Beyond: Two Souls kost 20 euro en is vanaf 22 beschikbaar. De demo komt uit op 27 juni.

Ook Detroit: Become Human komt dit jaar nog naar de pc. Voor die game is er voorlopig nog geen releasedatum. Quantic Dream onthult voorlopig enkel dat de release ergens in de herfst is en dat de game 40 euro kost. Een demo lanceert nog deze zomer. Onze Detroit: Become Human review lees je op de site.

Over de auteur

Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen