Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Releasedatum pc-versie The Banner Saga 2 bekend

Consoles volgen later.

Ontwikkelaar Stoic Studio maakt de releasedatum van de pc-versie van The Banner Saga 2 bekend. De game is vanaf 19 april verkrijgbaar en kost 19,99 dollar.

The Banner Saga 2 is een direct vervolg op het in 2014 uitgebrachte The Banner Saga. De game beschikt volgens Stoic over verbeterde gevechten, meer keuzes, nieuwe personages en nieuwe rassen. Austin Wintory verzorgt wederom de soundtrack van de game.

De studio geeft aan dat er op dit moment ook aan een PlayStation 4- en Xbox One-versie van The Banner Saga 2 wordt gewerkt. Deze versie heeft echter op dit moment nog geen officiële releasedatum.

De eerste Banner Saga-game is begin dit jaar uitgebracht voor de PlayStation 4 en de Xbox One. Dirks review van de PlayStation 4-versie van The Banner Saga lees je op de site.


Nog eventjes tijd? Dit is ook interessant:

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties