Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Releasedatum onthuld voor Resident Evil Revelations 2-episodes

Barry Burton keert terug als speelbaar personage.

Capcom maakt bekend dat de eerste episode van Resident Evil Revelations 2 lanceert op 18 februari. Deze is dan verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

De tweede aflevering volgt op 25 februari. Episode 3 komt op 4 maart uit en de vierde en tevens laatste episode lanceert tot slot op 11 maart. Koop je het hele seizoen, dan krijg je er twee 'spin-off' episodes bij en Hunk als extra personage voor de Raid-modus.

Op 13 maart komt het hele seizoen fysiek uit in de winkel. Naast de bovengenoemde extra content krijg je hier ook Albert Wesker bij als Raid-modus karakter, samen met levels uit vorige Resident Evil-games. Ook nieuwe kostuums maken er deel van uit.

In Resident Evil Revelations 2 ligt de nadruk op coöperatieve gameplay, zoals in Resident Evil 5 en 6. Je speelt als Claire Redfield en Moira, die proberen te ontsnappen uit een gevangenis op een verlaten eiland.

Tevens is nu bekend dat Barry Burton een speelbaar personage is. Hij is de vader van Moira en ontmoet Natalia Korda, een nieuw personage in het Resident Evil-universum. Ook zij trekken samen op.

Naast Revelations 2 werkt Capcom ook aan een HD-remake van de eerste Resident Evil. Deze is al uit in Japan en komt begin 2015 naar Europa.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Resident Evil: Revelations 2

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PlayStation Vita, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties