Skip to main content

Releasedatum online Heists GTA 5 bekendgemaakt

Eerst op consoles, dan op pc.

Rockstar Games kondigt aan dat de online Heists voor Grand Theft Auto vanaf 10 maart beschikbaar zijn voor de consoles en vanaf 14 april voor de pc.

"We zijn ons ervan bewust dat het even op zich heeft laten wachten. We zijn dan ook dankbaar voor jullie geduld", aldus Rockstar. "We komen in de komende weken met meer informatie over de launch van Heists".

De studio laat tevens weten dat de releasedatum van de pc-versie van Grand Theft Auto V opnieuw is uitgesteld. De game komt nu uit op 14 april. "We hebben meer tijd nodig om de pc-versie van GTA 5 goed af te werken", zo schrijft Rockstar. De ontwikkelaar beschrijft de pc-versie vervolgens als "de grafisch meest geavanceerde versie van GTA 5 die we tot nu toe hebben gemaakt".

Er doken gisteren al een aantal screenshots op met details over Online Heists. Deze waren door een Twitteraar gevonden op de cloudserver van Rockstar.

Wil je graag weten hoe de online heists lopen of zit je vast? Alle info die je nodig hebt om verder te geraken vind je in onze GTA online heists gids en tips! We hebben ook een overzicht van alle GTA 5 cheats voor je.

Read this next