Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Releasedatum Mass Effect: Andromeda in eerste kwartaal 2017

Ergens tussen januari-april.

Electronic Arts maakt bekend dat Mass Effect: Andromeda gepland staat voor het eerste kwartaal van 2017. De game lanceert ergens tussen januari en april volgend jaar.

Eerder was al bekend dat de releasedatum van Mass Effect: Andromeda in fiscaal 2016 zou vallen. Nu is duidelijk dat de uitgever heeft gekozen voor het vierde kwartaal van het fiscale jaar, waardoor de game niet in 2016 zelf uitkomt.

Tijdens de afgelopen E3 werd nog de kerstperiode van 2016 genoemd als releasetijd. De game is al sinds 2012 in ontwikkeling voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Over de vierde Mass Effect-game is nog maar weinig bekend. De titel speelt zich af na de gebeurtenissen van Mass Effect 3, in een nieuw sterrenstelsel. Ook keert de Mako terug.

Electronic Arts heeft verschillende teasers vrijgegeven, maar een uitgebreide blik op de gameplay blijft vooralsnog uit.

Meer over de game weten? Lees dan ons overzicht van alle Mass Effect Andromeda info die tot nu toe bekend is.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties