Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Releasedatum Grand Theft Auto V voor PlayStation 4 en Xbox One bekend

Pc-versie uitgesteld.

Grand Theft Auto V komt op 18 november voor de PlayStation 4 en Xbox One uit. De pc-versie is dan uitgesteld tot 27 januari 2015.

Rockstar meldt dat deze edities 'grote visuele en technische verbeteringen' hebben, zoals een grotere 'draw distance', nieuwe wapens, wagens en activiteiten. Er zijn ook meer dieren, meer verkeer en verbeterde effecten van schade en weersomstandigheden.

Als je de game op voorhand bestelt, krijg je een miljoen in-game dollar voor de singleplayer- of multiplayermodus. Grand Theft Auto Online ondersteunt dertig spelers op de PlayStation 4 en Xbox One.

Alle uitbreidingspakketten die op de vorige generatie spelconsoles uitgekomen zijn, zijn nu ook beschikbaar. Grand Theft Auto Online-profielen kun je van de vorige naar de huidige generatie spelconsoles omzetten.

Eerder al raakte bekend dat de nieuwe Grand Theft Auto V-versies een uitgebreidere soundtrack krijgen . In de Grand Theft Auto V review van Randolf lees je hoe Rockstar Games voornamelijk indruk maakte met San Andreas zelf.

Bekijk hieronder de nieuw uitgebrachte trailer van de PlayStation 4-, Xbox One- en pc-versie.

In afwachting van de PS4- en Xbox One-versies van GTA 5 kunnen we natuurlijk nog steeds aan de slag met de GTA 5 cheats voor PS3 en X360.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Nathan Van Coillie avatar

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Reacties